Innkjøp

I går så var det nattåpent på amfi, jeg dro dit med mamma, pappa og to søsken. Jeg spurte pappa om vi skulle ha noe spesielt, siden vi ikke handler så mye i byen egentlig. Da svarte han med at han ville feire meg med en is :) når man er ferdig med alt av obligatorisk skole så er det noe å feire syns jeg. Vi gikk på Egon, jeg bestilte en oreokake, de andre eplekake, banansplit, milkshake og en fancy kaffe. handelen gikk over til amfi, jeg trengte en ny foundation, så var like greit å finne noen som var på tilbud. En grønn te med appelsin, jeg er ikke så fan av appelsin i slike drikker. Det er sikkert en vane sak også. Mine røde vans har blitt ganske slitt, har hatt de siden 2vgs. Jeg kjøpte da nye sorte converse, jeg føler at sort passer til det meste, hvitt blir såfort skitent og jeg har så mye blått fra før at jeg tenkte at svart var det beste. 

Idag skal jeg på en lang kjøretur for å møte familien. ha en riktig god dag videre!


sko: bianco 

sminke: INFLLIBLE 24H-MATT. Loreal paris (11 vanilla). jeg har en litt mer gylden farge om sommeren, så dette passet veldig fint.

te: fra sunn kost
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte Sofie

Marte Sofie

19, Arendal

Jeg er en glad og kreativ jente som går på folkehøgskole. Jeg er hobbyfotograf på fritid og ferdig utdannet som hudpleier. Her på bloggen vil det bli lagt ut bilder og litt fra min hverdag.

Kategorier

Arkiv

hits