Da var vitnemålet hentet!

Da kan jeg med glede si at 14års skolegang er ferdig. I går (19.06.17)var siste dag jeg satte mine bein på skolens eiendom. karakterene fra eksamen ble hengt opp kl.10, alle er like nervøse og spente. Jeg bestod begge skriftlige eksemene (norsk og matte). Det har vært et vanskelig år, mye som skal læres og huskes! Som påbygg elev har vi masse pensum som vi skal gjennom på et skole år, dette pensumet er fordelt på 3 år på vanlig studiespess. Det er helt utrolig hvor fort det har gått, det har vært nedturer innimellom. Nå er jeg ferdig å jeg kan være stolt over det jeg har klart! til høsten går det videre til folkehøgskole. Jeg gleder meg virkelig til det. siden jeg hadde muntligeksamen den 9, så har jeg på en måte allerede hatt 2 ukers ferie. 

Disse ukene har faktisk vært Vedlig sosiale, mer enn jeg har vært i hele år føles det ut som. Jeg dro på hytta med søstera mi rett etter eksamen og tannlegen. Trening og stranda med noen i kassen. Vært med gamle vennegjengen igjen, noe som er sykt koselig. Har savnet dem kjempe mye <3 solt meg masse, Jeg elsker sola, er ikke alltid jeg er like flink til å ta på solkrem. Noen dager er så varme at man ikke orker å gjøre noe annet enn å ligge ute. Vi hadde en klassefest den 16, det var Vedlig koselig å samle klassen før vi skal ulike veier. Jeg ser Vedlig mye på supernatural for tiden, det er 10 sesonger å jeg er kommet på sesong 8.

Fremover nå så skal jeg på hytte tur med gjengen, speiderturnering med familien (speideren er et kortspill ikke en speider.) Det er med pappas familie, ser de veldig sjeldent og turneringen er en helg hvor vi møtes spiller kortspillet, snakker og er sammen. Skal på en familie leir med farmor og familien. en tur til stavanger, og kose meg kjempe masse. En tur innom Sverige står også på lista. 

JEG ØNSKER ALLE EN FIN FERIE OG FINE DAGER PÅ JOBB. NYT SOLA SÅ MYE DU KAN Å HUSK SOLKREM!!!bilder fra klasse festen <3


kjolen kan bli kjøpt her: https://www.floyd.no/klaer/kjoler/kjole-primula-carnation-hvit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte Sofie

Marte Sofie

19, Arendal

Jeg er en glad og kreativ jente som går på folkehøgskole. Jeg er hobbyfotograf på fritid og ferdig utdannet som hudpleier. Her på bloggen vil det bli lagt ut bilder og litt fra min hverdag.

Kategorier

Arkiv

hits