Endelig hjemme igjen

Denne helgen har jeg vært i konfirmasjon på Toten. Det var veldig hyggelig og koselig å møte familien igjen, både nære og fjerne. Familien min og jeg lå på en hytte ved en stand, sengene knirket bare du snudde hodet xD så ble litt lite søvn på meg denne helgen. først så var vi i kirken det var veldig annerledes enn måten vi selv har konfirmasjonen her hjemme, men det var en flott stund. Vi dro så opp til selskaps lokalet, tok noen bilder, snakket med gjestene og så hvor vi skulle sitte. Det ble faktisk tatt bilde med en drone, så er litt spent på hvordan det bilde og videoen blir til slutt. Til middag var det poteter, hjortestek(husker ikke helt), medisterkaker, grønnsaker, en salat med jordbær <3 og saus. Jeg trodde ikke jeg skulle bli mett, men det ble jeg. Etterhvert så hadde vi en sporlek og kaker under rettingen av oppgavene. Været var utrolig fint, det var litt overskyet, men sol samtidig. Det var veldig varmt vi kunne sitte ute og bare nyte sommer sola. 

Når vi kom frem på fredagen så måtte vi kjøpe litt frokost, jeg fant noen fine falske negler. De er ferdig klippet, ferdig farget og de har også lim på så det slipper jeg å styre med. Det er viktig å være mest mulig fri for fett på neglene og huske og trykke neglen godt! Hvis de får mye fukt så faller de fortere av, eller hvis man ikke trykker godt nok. Jeg er veldig fornøyd med neglene og anbefaler de videre. 

Borte bra, men hjemme best. Jeg har noen bilder jeg vil dele med dere. Håper dere alle har hatt en fin helg og får en god start på uken som kommer.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte Sofie

Marte Sofie

19, Arendal

Jeg er en glad og kreativ jente som går på folkehøgskole. Jeg er hobbyfotograf på fritid og ferdig utdannet som hudpleier. Her på bloggen vil det bli lagt ut bilder og litt fra min hverdag.

Kategorier

Arkiv

hits