Sommer sola har ankommet Norge

Hei og god morgen :-)

I går når jeg skulle legge meg var det så varmt at jeg måtte åpne et vindu, jeg er sikker på at jeg ikke var den eneste som måtte dette. Nordmenn klager på kulda når det er vinter og vi klager på varme når det er sommer . da går det an å ha en vifte eller lute rommet hele dagen pluss kvelden. Jeg sleit mest med lyset, sola ville liksom aldri gå ned. Jeg har et sånt bind man kan legger over øyne for at det skal bli mørkt, men det funket virkelig ikke i går. å henge et teppe foran vinduet kunne je ga gjort, men det hadde bare falt ned :-(  for å vise hva jeg mener så har jeg tre bilder.


Dette bilde ble tatt klokken 23.00. det lyste orange inn på rommet mitt, så jeg måtte bare ta en bilde. jeg innså ikke hvor mye klokka var før jeg hadde tatt bilde. Jeg hadde sikkert satt oppe til klokka 2 om jeg ikke måtte tidlig opp neste dag.

Dette bilde er feil vei, men ble tatt i 4 tiden. Sola er på vei opp, selv om den aldri gikk helt ned.

Dette bilde ble tatt 07.18 her kan det se ut som om vi er midt ute på dagen allerede. jeg får følelsen av at klokka er 12 på det bilde her:-) haha.

på alle disse bildene ser det egentlig ut som om det er solnedgang, bare feil rekke følge.  jeg håper dere fikk litt mer søvn enn meg i natt, men jeg fikk hvert fall se en fantastisk himmel.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte Sofie

Marte Sofie

19, Arendal

Jeg er en glad og kreativ jente som går på folkehøgskole. Jeg er hobbyfotograf på fritid og ferdig utdannet som hudpleier. Her på bloggen vil det bli lagt ut bilder og litt fra min hverdag.

Kategorier

Arkiv

hits