Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales eller Pirates of the caribbean salazar's revenge

Kjært barn har mange navn, det gjelder tydeligvis for filmer også, haha  :-)

Idag så har jeg vært på premieren for den nye Pirates og the Caribbean filmen. Jeg husker ikke hvordan traileren var, så hadde ikke så mange tanker om hva jeg kom til å syntes. Disney har kjøpt rettighetene og jeg syns personlig at det var litt flere humoristiske kommentarer. Jeg har ikke sett alle filmene, så sier ikke at de andre ikke har slike scener. Hovedpersonene er Henry Turner (Brenton Thwaites) sønnen til Will Turner (Orlando Bloom) og Elizabeth Swann (Kiera Knightley), Carina Smyth (Kaya Scodelario), Captain Jack Sparrow (Johnny Deep), Captain Hector Barabossa (Geoffrey Rush) og Captain Salazar (Javier Bardem). litt mange navn, men til dere som ikke har sett den, så er dette de du ser hele tiden. jeg skal ikke spoile for mye, men jeg kan si at jeg fikk følelsen av en bibelsk hendelse, litt Disney trekk ved humoren, litt mye fram og tilbake, noen tilbakeblikk og mange rørende stunder. Slutten blir enten veldig bra eller veldig dårlig, jeg fikk noen tårer på slutten, så hvis man blir veldig fort rørt så vill jeg ha tatt med litt papir. Om du liker mye slåssing og kamper, så vil jeg si i mine øyne at det kunne ha vært flere av de scenene, men alle er forskjellig.

Terningkast: jeg gir denne filmen terning kast 5, den manglet litt for min del. Regissørene er Norsk og de har laget en veldig gjennomført film so jeg tror mange kommer til å like. Filmen er 100% Pirates of the Caribbean film. 
Jeg vet ikke hvorfor noen av bildene ble feil vei, har fått ny pc og pleier ikke å skrive innlegget på pc. Om noen vet hvordan jeg kan snu bilder som ikke vil snu så legg gjerne igjen en kommentar og tips^^
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte Sofie

Marte Sofie

19, Arendal

Jeg er en glad og kreativ jente som går på folkehøgskole. Jeg er hobbyfotograf på fritid og ferdig utdannet som hudpleier. Her på bloggen vil det bli lagt ut bilder og litt fra min hverdag.

Kategorier

Arkiv

hits