PEEL OFF MASK.

Den følelsen av en ren hud er jo bare helt nydelig. Jeg var en tur innom byen i dag og da kjøpte jeg PEEL OFF MASK 3,4oz.-100ml. (Fra vita)
Det er jo en maske som er blitt fortalt veldig mye om, men tenkte jeg skulle prøve den ut selv.
Selve masken er for hudormer spesielt på nesen. Det er også normalt å påføre masken på haken og panne (det er som er T-zone). I starten så kan det hende at den svir litt, men det er ikke farlig, det er en effektiv maske så den har litt sterke ingredienser.

Trinn for en best mulig effekt.
1. Vanligvis ville jeg ha renset hele ansiktet med den  rens jeg er fornøyd med. Nå har jeg bare fuktet ansiktet mitt med en varm fuktig klut (dette må du gjøre før bruk).
2. På før med fingrene eller en kost. I dag så brukte jeg malekost (bruker den kunne til ansikts rens). For å en jevn og tykt nok lag så måtte jeg ta flere ganger men, litt om gangen. Det er også viktig at man ikke jobber for tregt for da kan den bli vanskelig å jobbe med.
3. La den tørke. Holde hår unna slik at det ikke kommer i masken. Den skal virke fra 25-30. Når masken er tørket ferdig drar du forsiktig av og kaster masken i søppeldunken.
4. Påfør fuktig het, her kan du bruke hva enn du vil. Om du bruker masken før su skal sove så kan det være greit med en nattkrem, men går greit med dagkrem også. Noen bruker serum under kremen for å få et bedre resultat av fuktighetskremen.

Om det er noe du lurer på så legg gjenreise igjen en kommentar 💖

3 kommentarer

Knøttet

28.01.2017 kl.18:06

Jeg bruker alle tre produktene i Jorg Orbe-serien, både ansiktskremen, peel off-maska og også scruben :) Gode produkter :)

Ha en fortsatt fin lørdagskveld :)

Marte Sofie

28.01.2017 kl.19:40

Jeg har ikke prøvd de produktene før, passer de for alle type hud eller best på tørr eller oljete?
kos deg masse videre ??

Knøttet

29.01.2017 kl.10:40

Jeg vil si de passer alle hudtyper ettersom min er kombinert ;) :) Ansiktskremen er balancing for at den skal passe alle hudtyper :)

Skriv en ny kommentar

Marte Sofie

Marte Sofie

19, Arendal

Jeg er en glad og kreativ jente som går på folkehøgskole. Jeg er hobbyfotograf på fritid og ferdig utdannet som hudpleier. Her på bloggen vil det bli lagt ut bilder og litt fra min hverdag.

Kategorier

Arkiv

hits