Tid for å sette seg ned å tenke.

HOVE er en plass hvor man kan finne ut mye, stille seg selv spørsmål som man ønsker å finne en løsning på. Det er ikke et sted hvor man får svar av andre folk, men tankene flyr rundt og lander etterhvert.
Jeg pleier å dra dit hvis jeg føler meg elendig, trenger å være alene, sammen med andre eller hvis det er fint vær (for meg som er fasinert av været drar dit hvis det er litt "unormale" skyer). Jeg pleide noen ganger å gå der med hunden vår, men det funker ikke lenger. 
Jeg har noen spesielle stedet som jeg kaller "tenkeplasser", den ene fant jeg når jeg var litt forvirret og usikker og trengte å komme meg litt ut i naturen. Jeg bare gikk i skogen og kom ut på den andre siden :-) litt komisk at jeg tok veien opp fjellet og gjennom busker og trær, når jeg egentlig kunne godt en MYE enklere vei. Dette er vel livets måte å fortelle at ting ikke bare har den enkle veien, men at det er flere stier å finne frem på.
Det er fint å være der i solskinn og varm vind, men det er deilig å stå under paraplyen og høre regnet rett over meg, se at regnet treffer havet og alt rundt meg.
Jeg gleder meg masse til den dagen jeg kan vise min fremtidige mann hvor fantastisk plassen Hove er. Gå hoved runda, nede på rullesteinene og grille pølser, appelsin og kvikk lunsj.
Jeg vil også vise dere noen av bildene som ble tatt i dag 📷 håper dere liker dem ^.^

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte Sofie

Marte Sofie

19, Arendal

Jeg er en glad og kreativ jente som går på folkehøgskole. Jeg er hobbyfotograf på fritid og ferdig utdannet som hudpleier. Her på bloggen vil det bli lagt ut bilder og litt fra min hverdag.

Kategorier

Arkiv

hits