Beklager.

Beklager for at jeg er slik jeg er. Beklager for at jeg bryr meg. Beklager for at jeg angrer. Beklager for at vi bor så langt unna hverandre. Beklager for dette teite innlegget.

Det er så mye man kan beklage seg for, at man er et dårlig søsken, datter, ektemann, venn kjæreste (holder på), sjef eller ansatt. Alle gjør dumme ting noen angrer andre ikke. Det å føle tilhørighet. At noen vil ha deg, og vil bruke tiden sin på deg. En lang god klem løser opp mye spenning i kroppen og man føler seg trygg.

Beklager for at jeg er ærlig. Er det virkelig bedre sent enn aldri? Jeg vet faktisk ikke svaret på dette, men jeg tror det kommer an på hvordan situasjonen er. Hvis du vet at det som skjedde ikke betydde no og at det aldri kommer til å skje igjen tror jeg ikke jeg egentlig ville ha fortalt det. Hvis man ikke har følelser for en person lenger eller hvis man står mellom to personer ville jeg ha sagt det.

Beklager for at jeg er jeg og de feilene jeg gjør, men jeg er et menneske og jeg begår feil som jeg kommer til angrer på.

Beklager.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte Sofie

Marte Sofie

19, Arendal

Jeg er en glad og kreativ jente som går på folkehøgskole. Jeg er hobbyfotograf på fritid og ferdig utdannet som hudpleier. Her på bloggen vil det bli lagt ut bilder og litt fra min hverdag.

Kategorier

Arkiv

hits