Glattkjøring⛸🌨🌬🏎

I dag så var jeg på glattkjøring:-)) jeg trodde jeg egentlig bare skulle ha en vanlig kjøretime, men når kjørelæreren fortalta hva vi skulle idag så skjønte jeg jo at det ikke ble sånn.

Først så hadde vi litt teori, det var helt greit vi lærte litt im hvor viktig det faktisk er å ha kunnskap om hvordan veiene kan bli når den er glatt eller hvis man mister kontroll. Jeg så at det var en stor forskjell på å krasje i 40km i forhold til 80km. I 80km så stod et om liv og død, men i 40km så kunne det bli nakkeskader.Vi Sikret planker, en dokke, en sykkel og vi testet hvordan det ville vært å krasje i 10km.

Vi gjettet hvor lang bremselengde vi fikk i 50km, jeg gjettet 20m. Når vi gjorde dette i praksis så fikk jeg faktisk 20/25m, det var jo litt gøy😁

Først så kjørte jeg på banen for å se hvordan den så ut, det gikk veldig greit var litt forsiktig i starten, men etterhvert så ble jeg tryggere og kjørte med mer flyt. Vi hadde olje på banen siden det ikke var kaldt nok i lufta🌬

Når jeg fikk litt fart på bilen og svingene ble litt for bråe, så følte jeg at kontrollen ble mindre og hvor farlig det faktisk og realistisk det kan bli. Det var så sykt gøy å kjøre slik✨ det ble litt adrenalin. Jeg ble kalt for Petter Solberg fordi jeg tydeligvis kjørte fortere😁 Det "henger" en bil og to personer som man kan plasseres i forhold til hvordan type situasjoner som kan skje i den virkelige verden. Det var litt rart at det plutselig kom en blå bil eller en blå person kom slengene ut rett foraen meg.

Jeg syns jeg klarte deg fint, det var mye latter og ingen utforkjøringer😁 Jeg så ofte på klokka siden jeg syns det var så gøy og ville ikke at det skulle stoppe.

Vi startet 08.00 og kjørte helt til 11.35, man blir jo sliten, men det var jo så sinsykt gøy❤

Så til alle dere som holder på med lappen eller som skal ta lappen, gled dere til glattkjøring❤ det var så gøy at jeg bare ville gjøre det resten av dagen, for dere som syns at jeg overdriver, så gjør jeg faktisk ikke det;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte Sofie

Marte Sofie

19, Arendal

Jeg er en glad og kreativ jente som går på folkehøgskole. Jeg er hobbyfotograf på fritid og ferdig utdannet som hudpleier. Her på bloggen vil det bli lagt ut bilder og litt fra min hverdag.

Kategorier

Arkiv

hits